Известие

Collapse
No announcement yet.

AXM AUTO

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AXM AUTO

Здравейте,
    налага ми се да сменя консумативите на алфичката и се чудя някои има ли впечатления от частите които предлагат AXM AUTO. По принцип ги предлагат на доста изгодни цени, но за качеството си нямам идея. Та ако някои знае нещо ще съм му много благодарен
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
    Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Re: AXM AUTO

Първоначално публикувано от p3shku
    Здравейте,
    налага ми се да сменя консумативите на алфичката и се чудя някои има ли впечатления от частите които предлагат AXM AUTO. По принцип ги предлагат на доста изгодни цени, но за качеството си нямам идея. Та ако някои знае нещо ще съм му много благодарен
    Със сигурност са много точни хората!
    Дори една ролка ми бяха объркали, и след 4 месеца чаках да докарат горното окачване на двигателя и ги разменихме, та даже и 3лв ми върнаха
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Точни са. Дебитомер си купих от тях.
      156 2.4JTD '99 - продадена
      Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Аз да си кажа мнението след като използвах услугите им.
        1) Доставка и цена не споря каквото пише това и става..!
        2) Купих си антифриз от тях не се оплаквам. Купих си по каталожен номер филтър на климатика...по каталожен номер е същия... тази моя забележка по скоро е за производителя... оказа се с 3 мм по широк и с 4 мм по дебел от стария.. и познайте дали влезе в кутииката за филтъра!!!

Става дума за филтъра на хофер http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1
        Last edited by NIKSANA86; d.m.y г., 12:45.

Alfa Romeo 146 1.6 16V TS -97г

Comment

Ейй сега... точно за филтър на климатик, и на 166 остановихме че има разлика между всичките 166.
          На моета примерно по каталог го купих но явно италянците са сменили нещо без да кажат и не можеше да влезе (за това има тема по форум) - трябваше да се реже кадър които държи филтъра. Няма значение това е само за анекфот.

За AXM, мога без проблем да кажа че купувам само от тях (като купувам директно). Частите са им добри и качествени - най голямото парче който смених е хидравличната помпа.
          А най важно е че са супер любезни и точни - не като други при който повече няма да стъпя... и там визирам определно Т&Н вув Дървеница...

То дури само за дачик над педал на спирачката, те ме помогнаха да търсим по Епер точно кои от всичките е за темпомат, после по поръчахме, стана идеално и така. Ако не ставаше, ми казаха че да го сменим няма проблем... този труд само за нещо които струва 12лв, това ми прави добре впечетление.
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Аз също съм доволен от тях!!! Централният им офис, ако не се лъжа, се намира в Ямбол.
            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
            sigpic

Comment

Аз не съм доволен от тях. Дадох им номер на рама и два пъти объркаха задните накладки на 156-та. Накрая им теглих една. Та имайте едно наум.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Коректни са хората!
                Купувал съм няколко неща от тях: термостат, бачка добре; преди много време едни тампони/втулки на Окап и едни втулки за шенкел на Пирели, еми скапаха се бързо. Купува съм и едни ролки, ще ги видим как са!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Незнам за друго ама ви съветвам да бягате със 120 от носачите с марка ОКАП щото нема такъв боклук- за 6000 км и са на парцал.
                  alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Аз имам подобно мнение за лагерите на Оптимал. Не е по темата но да си знаете!!!
                    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                      Аз също съм доволен от тях!!! Централният им офис, ако не се лъжа, се намира в Ямбол.
                      Мда, като екс ямболийче съм имал досег с тях, хората работят със старание и желание, и се стараят да са макс коректни, ся верно е и че не винаги всички са доволни....което е нормално......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                      X